Петък 19, Април 2024г.

Магията на театралното изкуство

 

Театърът е работа в екип. Хармония, която оживява на сцената в представление, което гледаме на един дъх, без да откъсваме поглед.

Най-голямата награда за актьора не е славата, а удоволствието, което си изпитал в момента, в който трябва да забравиш кой си, за да се превъплътиш в образа на героя си.

 

Учениците: Берк Мутиш, Моника Иванова, Вяра Язанова, Полина Сюлеменчева,  Стефан Николов, Виктор Костадинов, Георги Димитров, Анна Славова се превъплътиха в образите на вярата, човека, дрипльото, демона и ангела, часовника, художника, светлината и стила в  пиесата  "Всичко започва от часовника..."


Не по-малко е заслугата и на учениците погрижили се за декора, костюмите ,музиката, фотографията на това страхотно представление, а именно  Милена  Димитрова, Стела Гочева, Ирене Вълканова, Карина Василева, Милко Манев, Стойчо Паронов, Нейко Нейков.

Това бе още едно предизвикателство за учениците на ПГССИ "Христо Ботев" за знания, умения и талант!

Те успяха не само да ни развълнуват,но  и да оставят дълбоки следи. Имаха своите малки невидими ключове, с които отвориха тежките порти на затворените ни души.

Поздравления и за ръководителите на тези страхотни актьори: г-жа Алексия Лилянова и г-жа Емилия Желязкова.

Сподели: