Четвъртък 25, Април 2024г.

Международна HIPPO English Language Olympiad

   И тази година учениците от ПГССИ „Христо Ботев“ се представиха отлично на Международната HIPPO English Language Olympiad!

  Виктор Костадинов от VIII клас е с 21 - ви резултат от 541 участници, Йоан Иванов от Х клас е с 10 - ти резултат от 264 участници, а Нейко Нейков от XI клас е с 20 - ти резултат от 207 участници от Албания, Северна Македония и България.

 Международна олимпиада Хипо има за цел да промотира изучаването на английски език и да поставя предизвикателства към ученици от цял свят. Участието в международната олимпиада Хипо „Английски без граници“ дава поле за изява на децата да покажат и приложат натрупаните знания и умения,н асърчава учениците да се състезават с техни връстници на регионално, национално и международно ниво и предоставя възможност за трупане на опит при явяване на изпити от международен характер. 

 Благодарности на колегите Алексия Лилянова, Емилия Желязкова и Любомир Апостолов за нестихващия ентусиазъм, с който провокират интереса на нашите ученици към английския език!

              

 Ние смятаме, че състезанията са социален процес, който насърчава работата в екип, развива мотивацията и вдъхновява креативността на учениците.

Сподели: